Yabancı Dil Kursumuza katılan kursiyerlerimize Başkanımız Sayın Nevzat BAYRAKTUTAN sertifikalarını takdim etti.

7 Haziran 2024 Cuma günü düzenlenen törene Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Şengül ÇAKIR ve Meclis Başkan Yardımcımız Sayın Orhan SAYMAZ katılım sağladı.

Başkanımız Sayın Nevzat BAYRAKTUTAN : “İç ve dış paydaşlarımızın katılımıyla oluşturduğumuz Stratejik Planımızın amaç ve hedefleri doğrultusunda Yönetim Kurulumuzun oluşturduğu yıllık eğitim planına yönelik faaliyetlerimize devam etmekteyiz.

Akreditasyon Standartlarına uyumlu Meclis,Yönetim Kurulu ve üyelerimize yönelik eğitimler gerçekleştirdik.

Pazar Ticaret ve Sanayi Odası’nın imkanları doğrultusunda sizlere en kaliteli eğitimi sunmak ve kendi yeteneklerimizin bilincine varmak en önemli hedeflerimizdendir.” dedi.

Ak Parti Pazar Belediye Başkan Aday Adayı Sn. Rasim Çorbacı'dan Odamıza Ziyaret
Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu Toplantısı Odamız Toplantı Salonunda Gerçekleştirildi.
Dahiliye Uzmanı Uzm. Dr. Sn. Rindol ÇONKAR'dan Başkan Çakır'a Ziyaret
İstiklal Marşının Kabulünün 102. Yıl Mesajı
Sanayi Sicil Belgesi Elektrik İndirimi Şartları
TOBB Başkanımız Sn. M.Rıfat Hisarcıklıoğlu'ndan Başkan Bayraktutan'a Doğum Günü Süprizi