Pazar TSO'ya Rize - Artvin Havalimanı Açılışı Öncesi Ziyaret

Pazar Belediye Başkanı Sn. Ahmet Basa ve Ak Parti İlçe Başkanı Sn. Adem Yıldız,  İl Genel Meclis Üyeleri Sn. Rasim Çorbacı ve Sn. Recep Üst Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Neşet ÇAKIR’ı makamında ziyaret etti.

12 Mayıs 2022 Çarşamba günü gerçekleştirilen ziyaret sırasında misafirlerimiz ile 14 Mayıs 2022’de açılışı gerçekleştirilecek olan Rize-Artvin Havalimanı hakkında Başkan Çakır ile sohbet edildi. Havalimanının ilçemize katacağı değerler ve yöre halkının kazanımları değerlendirildi.

Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa ve İlçemiz Ak Parti  İlçe Başkanına     ve İl Genel Meclis  Üyelerine nazik ziyaretlerinden , İlimize ve Özellikle İlçemize kazandırılan Havalimanı için göstermiş oldukları gayret ve çalışmalarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Başkanımızın 29 Ekim Kutlama Mesajı
TOBB ve 365 oda-borsa tüm kaynaklarını KOBİ’lere ‘nefes’ için seferber etti
Antalya YÖREX Yöresel Ürünler Fuarına Davet
Covid-19 Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi ve Pakete İlişkin Genel Bilgiler ve Ekonomiyi İlgilendiren Diğer Tedbirler