Başkan Bayraktutan'dan Pazar Şehit Murat Naiboğlu Sivil Havacılık Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi'ne Ziyaret

Başkan BAYRAKTUTAN İlçemizde Bulunan Sivil Havacılık Lisesinin önemini vurguladı

Başkanımız Sayın Nevzat BAYRAKTUTAN ,12 Haziran 2024 Çarşamba günü Rize Pazar Şehit Murat Naiboğlu Sivil Havacılık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Sayın Halil ÇIRAK’a ve Müdür Yardımcısı Sayın Muhittin ESİN’e makamında iadei ziyarette bulundu.

Gerçekleşen ziyarette okul Müdürünün taleplerin ve projelerini tek tek dinleyen Başkanımız Sayın Nevzat BAYRAKTUTAN :"Bizim için meslek liseleri çok önemli.Öğrencilerimizin hem meslek öğrenip hem de istedikleri alanlara yönelmeleri ve bu alanlarda iyi yönlendirilmeleri lazım. Amaçlarının her geçen gün büyüyen ve dünyada adı duyulur hale gelen Türk havacılık ve bilişim teknoloji firmalarına ve bu sektörün önde gelen uluslararası firmalarına dönük donanımlı insan kaynağını sağlamak, İlçemizde Bulunan Sivil Havacılık Lisesinden eğitimli ve havacılığa gönülden hizmet verecek insan kaynağının yetişmesine öncülük etmek aynı zamanda bu sektöre değer katmak öncelikli hedeflerimiz arasındadır” şeklinde konuştu.

İhracatta Riskler ve Müşteri Bulma Yöntemleri Eğitimi Hk
Ak Parti Rize Milletvekili Aday Adayı Sn. Hakan Gültekin'den Odamıza Ziyaret