TOBB Başkanımız Sn. M.Rıfat Hisarcıklıoğlu' ndan Odamıza Ziyaret

Pazar TSO'yu ziyaret

Bir dizi ziyaret ve Rize’nin Yıldızları Vergi Ödül Töreni katılmak üzere Rize’ye gelen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, dün akşam saatlerinde Rize’nin Pazar ilçesine geldi.

Pazar Ticaret ve Sanayi Odasına gelen Hisarcıklıoğlu, Pazar İlçe Kaymakamı Mustafa Akın, Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Neşet Çakır ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından kapıda karşılandı.

TOOB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na ziyaretinden dolayı teşekkür edilerek Kaymakam Akın ve Başkan Çakır tarafından kendisine Plaket takdim edildi. Hisarcıklıoğlu ise Kaymakam Akın ve Başkan Çakır’a Cihan Harbi’nde Türkler adlı kitap takdim etti.

Ziyaret Karşılıklı hediye takdiminin ardından, Hisarcıklıoğlu Rize-Artvin Havalimanından havayolu ile ilçeden ayrıldı.

Miraç Kandili Kutlama Mesajı
Sağlık Bakanlığı Korona Virüsü (Covid-19) Korunma Yolları ve Bilgilendirme Broşürü-Mutlaka Okuyunuz
2.El Motorlu Kara Taşıtları Ticareti Yapanlara Yetki Belgesi Zorunluluğu
Başkanımızdan Enflasyonla Toplu Mücadele ve En Az Yüzde 10 indirim Destek Mesajı