Rize'nin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 106.Yıldönümü Kutlama Mesajı

Rize’mizin 2 Mart 1918’de düşman işgalinden kurtuluşunun 106. Yıldönümünü; hep bağımsız yaşamış, bağımsızlığı ve inancı için canını seve seve vermiş bir milletin ferdi olmanın gururu ile kutluyoruz.

Ecdadımız, neredeyse her dönemde karşılaştığı gibi, Birinci Dünya Savaşı sürecinde de zorluklarla karşılaşmış, bağımsızlığını yitirme tehlikesi ile karşı karşıya gelmiştir. Ancak yine her dönemde olduğu gibi özgürlüğünü kurtarmanın onurlu bir yolunu bulmuştur.

Bu vesile ile hem vatan savunmasında bizlere bu onurlu zaferleri sunan kahraman ecdadımızı ve gazilerimizi ve şehit düşen tüm kahraman askerlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Nevzat BAYRAKTUTAN

Pazar Ticaret ve Sanayi Odası

Başkan Çakır ; Çay TV 'de Bölgesel Sorunların Ele Alınacağı Canlı Yayın Konuğu Olacaktır.
U-ETDS ve Sayısal Takograf Bilgilendirme Toplantıları Hakkında Önemli Bilgilendirme
Başkan Çakır'a Hayırlı Olsun Ziyaretleri Devam Ediyor
29 Ekim Kutlama Mesajı