Akbank T.A.Ş. ile Pazar TSO Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
Akbank T.A.Ş. Pazar Şube Müdürü Abdullah EMİR ve Şube Kobi Yetkilisi Ecevit HASMADEN Odamızı ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanımız Neşet ÇAKIR ile bir araya geldi.
14 Nisan 2022 Perşembe günü gerçekleştirilen ziyaret sırasında, Akbank T.A.Ş. ile Pazar TSO arasında Odamız üyelerine bankacılık işlemlerinde birçok avantaj içeren “İş Birliği Protokolü” imzalandı.
Protokole imzayı Pazar TSO adına Yönetim Kurulu Başkanımız Neşet ÇAKIR ve Akbank T.A.Ş adına Pazar Şube Müdürü Abdullah EMİR imza attı.
İmzalanan İş Birliği Protokolü kapsamında;
- “Yeni Müşteriye Yeni Tarife Paketi” Nisan ayında ilk kez Akbanklı olan ya da yeniden aktifleşen oda üyelerinin üç ay boyunca Havale, Eft işlemleri , çek karnesi verilmesi , çek ve senet tahsili,swift ücretsiz kampanya yıl sonuna kadar devem edecektir.
- “Avantajlı Taksitli Ticari Kredi Paketi” 30 Haziran 2022 ye kadar avantajlı faiz oranları ve 60 aya kadar vadesiyle 5 milyon TL’ye kadar KOBİ kredisi
- “Dört Dörtlük İş Yeri Sigortası” 5 farklı paket seçeneğini ile faaliyet alanına göre tasarlanan geniş teminat kapsamında üyeleri için tek poliçe altında toplayan sigorta poliçeleri
- “Üye İşyeri Avantajları”1-30 Nisan tarihleri arasında yeni üye işyeri başvuruların da özel komisyon ve pos ücretlendirmeleri, her ay sabit bir ücret ile çalışmak isteyen, her bir işlem için komisyon kesintisi yapılmasını istemeyen ve cirosunun ertesi gün hesabına geçmesini isteyen oda üyeleri için “Ekopos Paketleri”,
- “Maaş Ödeme Programı” ile maaş ödemeleri için Akbank'a talimat veren personel maaş tutarları, belirtilen tarihte ve miktarda otomatik olarak firma hesabından personel hesaplarına aktarılabilmekte ve şartların sağlanması halinde kuruma bütçe tahsisi.
- “Ticari Kredi Kartı Avantajlarını” 1-30 Nisan tarihleri arasında ilk başvurular sonrasında pek çok avantaj fırsatı .
Tüm paketlerden yararlanmak ve ayrıntılı bilgilere ulaşmak için Akbank Kobi Müşteri ilişkileri Yöneticisine başvurabilir, paketlerden faydalanmak için Ticaret ve Sanayi Odası üyesi olduğunu gösteren belge sunumu yeterli olacaktır.
İş birliği protokolünün üyelerimiz için hayırlı olmasını diliyoruz.