Menü
PAZAR TİCARET VE SANAYİ ODASI

Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Tarıma Dayalı Yatırımların Tamamlanması için Tanınan Süre 4 ay Uzatıldı

18.03.2021 07:01 Odamızdan Haberler 20 toplam · 11 tekil görüntülenme

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından hazırlanan "Kırsal Kalkınma Destekleri 13. Etap Kapsamında Tarıma Dayalı Yatırımların Desteklenmesi Hakkında Tebliğ'de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ" Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Buna göre, tebliğ kapsamında desteklenecek yatırım projelerinin fiziki olarak tamamlanması için belirlenen son tarih 15 Mart 2021'den 16 Temmuz 2021'e kadar uzatıldı.

Bu tarih itibarıyla fiziki olarak bitirilemeyen projeler, yatırımcıların talebi ve il müdürlüğünün uygun görmesi halinde yatırımcıların kendi kaynaklarıyla 90 günü aşmamak üzere verilecek süre içinde tamamlanacak.

Söz konusu tarihte fiziki gerçekleşmeleri tamamlanmış ancak yasal izinleri alınamamış yatırımlar için ise başvurulması halinde 90 günü aşmamak üzere süre verilebilecek

Yorumlar ve sorular

Yorumlarınız

Henüz yayımlanmış yorum bulunmuyor. İlk yorumu siz yazabilirsiniz.

Sorularınız

Henüz yayımlanmış soru bulunmuyor. Sorunuzu bizimle paylaşabilirsiniz.

Odamızdan Haberler — Tüm içerikler

Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Organ Seçimşeri

13/1) - Yönetim Kurulu Başkanlığı seçiminde oyların eşit çıkması halinde, en çok oy alan iki aday arasında yapılacak ikinci tur Yönetim Kurulu Başkanlığı seçimi (Yön. 13/3) - Eşitlik olması durumunda Kur’a çekimi yapılacağı, 6- Başkanlığımızca alınan 2026/20 sayılı karar ekinde yer alan seçim takviminin bu seçime esas olduğu, İlgililere ilanen duyurulur.

Başlangıç
Bitiş

Geri sayım hazırlanıyor… Detaya git

00Gün
00Saat
00Dakika
00Saniye

Web sitemizi beğendiniz mi?

Size en uygun seçeneği işaretleyin.

Web sitemizi beğendiniz mi?
Kutu İkon
Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Tarıma Dayalı Yatırımların Tamamlanması için Tanınan Süre 4 ay Uzatıldı
Bize YazınAkıllı Bot Aktif