Menü
PAZAR TİCARET VE SANAYİ ODASI

Ak Parti İl ve Pazar İlçe Yönetiminden Başkan Çakır'a Hayırlı Olsun Ziyareti

09.11.2022 10:53 Odamızdan Haberler 18 toplam · 12 tekil görüntülenme

Ak Parti Rize İl Başkanı sayın İshak ALİM ,Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri , Ak Parti Pazar İlçe Başkanı sayın Adem YILDIZ ,Pazar Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve Pazar Belediye Başkanı sayın Ahmet BASA ile birlikte Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız sayın Neşet ÇAKIR’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

ALİM, yeni dönemde bir kez daha Yönetim Kurulu Başkanı olan Neşet ÇAKIR ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Meclis üyelerine görevlerinde başarılar diledi.  Yönetim Kurulu Başkanımız  Neşet ÇAKIR, yeni dönemde daha önce olduğu gibi İlçemizin tüm kurum, kuruluş ve STK’ları ile iş birliği içerisinde Pazar’ın kalkınması için çalışmaları sürdürdüklerini ifade ederek ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

 

Yorumlar ve sorular

Yorumlarınız

Henüz yayımlanmış yorum bulunmuyor. İlk yorumu siz yazabilirsiniz.

Sorularınız

Henüz yayımlanmış soru bulunmuyor. Sorunuzu bizimle paylaşabilirsiniz.

Odamızdan Haberler — Tüm içerikler

Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Organ Seçimşeri

13/1) - Yönetim Kurulu Başkanlığı seçiminde oyların eşit çıkması halinde, en çok oy alan iki aday arasında yapılacak ikinci tur Yönetim Kurulu Başkanlığı seçimi (Yön. 13/3) - Eşitlik olması durumunda Kur’a çekimi yapılacağı, 6- Başkanlığımızca alınan 2026/20 sayılı karar ekinde yer alan seçim takviminin bu seçime esas olduğu, İlgililere ilanen duyurulur.

Başlangıç
Bitiş

Geri sayım hazırlanıyor… Detaya git

00Gün
00Saat
00Dakika
00Saniye

Web sitemizi beğendiniz mi?

Size en uygun seçeneği işaretleyin.

Web sitemizi beğendiniz mi?
Kutu İkon
Ak Parti İl ve Pazar İlçe Yönetiminden Başkan Çakır'a Hayırlı Olsun Ziyareti
Bize YazınAkıllı Bot Aktif