TOBB Başkanımız Sn. M.Rıfat Hisarcıklıoğlu'ndan Başkan Bayraktutan'a Doğum Günü Süprizi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanımız Sayın M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU’ndan doğum günü 15 Haziran olan Pazar TSO Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Nevzat BAYRAKTUTAN’a pasta sürprizi geldi.

TOBB Başkanı HİSARCIKLIOĞLU’nun pasta jesti ile Meclis,Yönetim Kurulu üyeleri ve çalışanlarıyla birlikte doğum gününü kutlayan Başkan BAYRAKTUTAN: ‘’Sayın Başkanımız Sayın Rifat HİSARCIKLIOĞLU’na bu güzel sürprizlerinden ve güzel dileklerinden dolayı teşekkür ederim.

Pazar TSO Yönetim Kurulumuz ve çalışanlarımız ile bu pastayı keserek hep birlikte iyi dileklerde bulunduk. Yeni yaşımın başta sağlık olmak üzere tüm güzellikleri getirmesini diliyorum.” dedi.

Trendyol İle İşini Büyüt E-Ticaret Kampanyası
Expo Batumi Travel 2022 - 13. Uluslararası Turizm ve Otel Ekipmanları Fuarına Davet
3. Samsun Gıda Fuarına Davet
Borç Yapılandırma Başvuru Süresi ve İlk Taksit Ödeme Tarihi Ertelendi