TKDK IPARD III Programı İkinci Başvuru Çağrı İlanı Yayımlandı

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu 28 Haziran 2024 tarihinde IPARD III Programı İkinci Başvuru Çağrı İlanına çıkmış bulunmaktadır.

Bu Başvuru Çağrı İlanı kapsamında “Çiftlik Faaliyetlerinin Çeşitlendirilmesi ve İş Geliştirme” tedbirinden başvurular kabul edilecektir. Son başvuru tarihi 29.08.2024 olan çağrı ilanına ait detaylar https://www.tkdk.gov.tr/Duyuru/ipard-iii-programi-ikinci-basvuru-cagri-ilani-yayimlandi-11530 adresinden veya haber ekinde yer alan .pdf dosyasından erişebilirsiniz.

Başvuru kabulüne ilişkin bu çağrı, IPARD Programı 2021-2027 dönemi kapsamında yatırım yapmak isteyen işletmeler tarafından destek almak üzere yapılacak başvurular ile ilgilidir.

PROGRAMIN KAYNAĞI

Faydalanıcılara uygun harcamalar karşılığında sağlanacak olan mali desteğin kaynağı, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti eş finansmanından oluşturulan IPARD Programı Fonu’dur. Bu destek “kamu katkısı” olarak adlandırılmaktadır. Söz konusu kamu katkısı, program çerçevesinde gerçekleşmiş yatırımlar için geri ödemesiz olarak kullandırılacaktır.

BAŞVURU YAPILACAK İLLER

IPARD III Dönemi İkinci Başvuru Çağrı İlanı kapsamında destek almak amacıyla 81 ilden proje başvurusu yapılabilecektir.

TKDK IPARD III Programı İkinci Başvuru Çağrı İlanı Yayımlandı

İndir (412,19 KB)

Miraç Kandili Kutlama Mesajı
Pazar TSO Yüksek İstişare Kurulu 2024 Yılı Toplantısı Başkanımız Nevzat Bayraktutan Başkanlığında Gerçekleştirildi.
Su Verimliliği Seferberliği Sanayi - Su Buluşması
Pazar Sivil Havacılık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Odamız arasında Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolü imzalandı
Pazar TSO'dan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı
RTEÜ Teknokent Yenilikçi Firma ve Proje Tanıtım Etkinliğine Davet