Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle Pazar SGK heyeti Başkanımız Sayın Nevzat BAYRAKTUTAN’ı ziyaret etti.

Sosyal Güvenlik Haftası dolayısıyla Pazar Sosyal Güvenlik Kurumu İlçe Müdürü Sayın İshak GÜNGÖR, Sayın Özlem ENGİN REYHAN ve Sayın Tolga KARAHAN ziyarette bulundular.

Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Nevzat BAYRAKTUTAN ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek nazik ziyaretlerinden dolayı konuklarına teşekkür etti.

Başkan Çakır'a Hayırlı Olsun Ziyaretleri Devam Ediyor
Batumi Build Virtual 2021 Sanal Fuarı-DKİB Milli Katılım Organizasyonu
VERBİS'e Kayıt Sürelerinin Uzatılması Hakkında Bilgilendirme
Çayeli Aşıklar Köyü Muhtarı Sn. Turan Sırtlı'dan Başkan Bayraktutan'a Hayırlı Olsun Ziyareti