Rize İli Oda - Borsa Müşterek Toplantısı TOBB Başkanımız Sn. M.Rıfat Hisarcıklıoğlu'nunda Katılımıyla Gerçekleştirildi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Sn. M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun Başkanlığında 14 Ağustos 2021 cumartesi günü Rize Ticaret ve Sanayi Odası ve Rize Ticaret Borsası müşterek toplantısına Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Neşet ÇAKIR , Rize TSO Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Şaban Aziz KARAMEHMETOĞLU, Rize TB Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Mehmet ERDOĞAN, Çayeli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Mehmet Ali MERT , Ardeşen TSO Yönetim Kurulu Başkanı Sn. İsmail KUYUMCU, Oda ve Borsaların Meclis Kurulu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Genel Sekreterleri ve Kadın Girişimciler Kurul temsilcilerinin ve davetlilerin katılımı ile gerçekleşti.

Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sn. Nevzat Bayraktutan ile Meclis Başkan Yardımcısı Sn. Orhan Saymaz , Meclis Kurulu Üyelerinden Sn. Hakkı Kuru ,Sn. Şengül Çakır, Sn. Mustafa Memoğlu, Sn. Vedat Naiboğlu ,Odamızın üyesi sn. Cavit Alimoğlu, Odamızı temsilen katıldılar.

Toplantıda Rize Artvin Havalimanı projesi’nin yanında Samsun Sarp Demir Yolu Projesi gibi bölgemiz ilgilendiren konular değerlendirildi. Toplantıda söz alan sn. Cavit Alimoğlu Ülkemizde yaşanan göçmen sorunu ile ilgili fikirlerini beyan etti. Ayrıca Hakkı Kuru Balıkçılık sektörünün yaşadığı sorunları ve sıkıntıları dile getirdi.

Odamız Tarafından Düzenlenen Motorlu Kara Taşıtları Mesleki Yeterlilik Belgesi Sınav Tarihleri Açıklandı
Koronavirüs Salgını Nedeniyle Ciro Kaybı Desteği Hakkında Karar Resmi Gazetede Yayımlandı
Oda Borsa Genel Sekterleri İstişare Toplantısı Uzaktan Konferans Yöntemiyle Gerçekleştirildi.
Covid-19 'dan Etkilenen Mikro ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Başvuruları Başladı
Rusya Federasyonu'nda Koronavirüs Salgınıyla Mücadelede Alınan Tedbirler
Pazar TSO Yeni Hizmet Binası Açılışına Davet