Rize İli Oda Borsa Müşterek Toplantısı Odamız Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi.

İlgili yasa ve kanun gereği ; aynı il ve ilçelerde kurulu olan oda ve borsalar mesleki konuları görüşmek ve ortak görüş oluşturmak amacıyla dört ayda bir olmak üzere müştereken toplanması gerekmektedir. Buna göre 22.06.2021 tarihinde  Odamız Pazar Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya  Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Neşet ÇAKIR , Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Şaban Aziz KARAMEHMETOĞLU,  Rize Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Mehmet ERDOĞAN, Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Mehmet Ali MERT , Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sn. İsmail KUYUMCU  ve İlgili oda ve borsalara ait Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Genel Sekreterlerinin de Katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Ayrıca Odamız Yönetim Kurulu üyesi Sn. Nevzat Bayraktutan , Sn. Ahmet  Kılıç , Sn. Hasan Çakmak ile Meclis Üyelerimizden Sn. Orhan Saymaz , Sn. İlyas Engin ve Sn. Şengül Çakır Toplantıya katılanlar arasında yer aldı.

Toplantıda yapımı eden havalimanı projesi , çay çarşısı projesi ve şu anki mevcut ilerlemeleriyle , turizm , sanayi ve Organize Sanayi Bölgesi Lojistik Merkezi gibi konular değerlendirilmiştir.

Toplantımızın , İlçemize  , İlimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz.

Pazar TSO Kurumsal Web Sitesi Yenilendi
KKYDP 14. Etap Destekleri Hakkında Önemli Bilgilendirme