Pazar Ticaret ve Sanayi Odası’ndan TOBB Başkanımız Sn. M.Rıfat Hisarcıklıoğlu'na ziyaret

Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız sayın Neşet ÇAKIR ve Meclis Başkanımız sayın Barış ZAMAN, beraberlerindeki heyet ile birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nu makamında ziyaret etti.​​

Başkan ÇAKIR, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Bu dönem benim dördüncü dönemim. Yeni genç meclis üyesi arkadaşlarla beraber yüzde yüz meclis üyeliğine sahip olduk. Bugün Sayın HİSARCIKLIOĞLU başkanımı onlarla tanıştırdım. Pazar’ın sorunlarını kendilerine aktardık. Önümüzdeki Mayıs ayında gerçekleşecek olan TOBB genel kurulunda Başkanımızın her zaman yanındayız” dedi.

İngilizce ve Arapça Dil Eğitimi Hakkında
Elazığ Depremi Yaralarını Birlikte Saralım