Pazar Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Pazar İlçe Kaymakamı Sn.Mustafa Akın'a ziyaret

Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız sayın Neşet ÇAKIR, Meclis ve Yönetim Kurulu üyelerimizden Orhan SAYMAZ, Sami KALYONCU, Suat ŞİRİN, Ekrem BÜYÜK ve Hasan ÇAKMAK ile birlikte Pazar Kaymakamı sayın Mustafa AKIN’ı ziyarette bulundular. Pazar Ticaret ve Sanayi Odası olarak tüm ekibimiz ile birlikte üyelerimizin taleplerini,  çözüm ve önerilerini ilgili kurum ve kuruluşlara iletiyor , çözüme kavuşması noktasında takibini sağlıyoruz. Pazar Kaymakamı sayın Mustafa AKIN’a misafirperverliklerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dileriz.

Pazar Dinamik Spor Kulübü Başkanı ve Teknik Direktöründen Odamıza Ziyaret
Sayısal Takograf Veri Aktarımı ve U-ETDS Sistemi Veri Girişi Ertelendi