Pazar Kaymakamı Sn. Mustafa Akın'dan Odamıza Ziyaret

Pazar Kaymakamı Sn. Mustafa AKIN'ın 15 Aralık 2021 Çarşamba günü odamıza gerçekleştirdiği ziyaret sırasında Bölgemizi ve İlçemizi ilgilendiren pek çok konu üzerine konuşuldu. Başkanımız Odamızın kurumsal yapısı, faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgiler vererek, Pandeminin başladığı günden bugüne geçen Üyelerimizin karşılaştığı sıkıntıları sayın Kaymakamımız ile istişare etti.

Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Neşet ÇAKIR ve Yönetim Kurulu Üyemiz Sn. Hasan ÇAKMAK, nazik ziyaretlerinden dolayı sayın Kaymakamımıza teşekkür etti.

Berat Kandili Kutlama Mesajı
Kadir Gecesi Kutlama Mesajı
2020 Yılı Yaş Çay Alım Fiyatları Açıklandı
KDV Beyanname ve Ödeme Süreleri İle BA-BS Bildirimlerinin Verilme Süreleri Uzatıldı