Pazar Belediye Başkanı Sn. Neşet Çakır Yönetim ve Meclis Kurulu Üyelerimizle Kahvaltıda Buluştu

PAZAR BELEDİYE BAŞKANI SAYIN NEŞET ÇAKIR YÖNETİM VE MECLİS KURULU ÜYELERİMİZLE KAHVALTIDA BULUŞTU

29 Mayıs 2024 Çarşamba günü düzenlenen kahvaltı etkinliğinde Pazar Belediye Başkanı Sayın Neşet ÇAKIR ,Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Nevzat BAYRAKTUTAN,Başkan Yardımcımız Sayın Suat ŞİRİN,Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Şengül ÇAKIR,Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Ekrem BÜYÜK, Meclis Başkan Yardımcımız Sayın Orhan SAYMAZ,Meclis Üyelerimizden Sayın Yılmaz ÇAKIR,Sayın Ahmet Kılıç, Sayın Hasan ÇAKMAK ve Sayın Sami KALYONCU bir araya geldi.

Başkanımız Sayın Nevzat BAYRAKTUTAN sivil toplum kuruluşları ile yerel yönetimlerin işbirliği içinde olması gerektiğini aynı zamanda Pazar ilçemize hizmet vermenin ortak bir görev olduğunu belirtti.

TOBB 75. Genel Kurulu Cumhurbaşkanımızın da Katılımıyla Gerçekleştirildi. (Video)
Çay Tadımcılığı Eğitimini Tamamlayan Kursiyerlerimiz Belgelerini Teslim Aldı
Ölçü ve Ölçü Aletlerinin Periyodik Muayeneleri İçin Son Gün 28 Şubat