Pazar Belediye Başkanı Sn Neşet Çakır 'dan Başkan Bayraktutan'a Ziyaret

Esnafların ve sivil toplum kuruluşlarının her zaman yanında olan Pazar Belediye Başkanı Sayın Neşet ÇAKIR, her fırsatta iş insanları ile bir araya gelmeye, talep ve önerilerini bizzat dinlemeye devam ediyor.
14 Mayıs 2024 Salı günü ziyarete gelenler arasında Pazar Belediye Başkanı Sayın Neşet ÇAKIR, Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Ahmet ŞEN, Belediye Encümenlerinden Sayın Zeynep BİBER, Sayın Hasan TELATAR, Sayın Süleyman TERZİ katılım sağladı.
Pazar Ticaret ve Sanayi Odası tarafında ise Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Nevzat BAYRAKTUTAN, Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Şengül ÇAKIR, Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Ekrem BÜYÜK, Meclis Üyelerimizden Sayın Sami KALYONCU ve Sayın Hasan ÇAKMAK hazır bulundu.
Başkanımız Sayın Nevzat BAYRAKTUTAN ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şu cümleleri ifade etti: “Türkiye’de sivil toplum kuruluşları ve belediyeler arasındaki diyaloğu ve iş birliklerini, ortak projeler yoluyla geliştirmeyi amaçlayıp yerel düzeyde kamu-sivil toplum sektörleri arasındaki iş birliğinin artırılması hedeflemekteyiz. Bu duygu ve düşüncelerle Pazar Belediyesi Başkanı Sayın Neşet ÇAKIR’ın desteklerinden dolayı kendisine ve ekibine teşekkürlerimi sunar çalışmalarında başarılar dilerim.”

İçişleri Bakanlığı 16 Mayıs 2021 Tarihli Kademeli Normalleşme Tedbirleri Genelgesi Yayınlandı
Başkan Çakır ; Çay TV 'de Bölgesel Sorunların Ele Alınacağı Canlı Yayın Konuğu Olacaktır.
2019 İstihdam Seferberliği Başlıyor. "Burası Türkiye Burada İş Var"
Kovid-19 tedbirleri kapsamında kamuda mesai saatlerine ilişkin genelge Resmi Gazete'de Yayımlandı
Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği Kapsamında Uygulamalara Geçiş Takvimi Tablosu
Esnaf ve Sanatkarlar İle Gerçek Kişi Tacirlere Yönelik verilecek Desteklerde Başvurular Başlıyor