Online Export Akademi Programı Duyurusu

T.C. Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü bünyesinde kadın ve genç girişimcilerimize ihracat desteklerini daha iyi anlatabilmek, onların bu desteklerimizden daha fazla yararlanmalarını sağlayabilmek, ihracat destekleri anlamında yeni ihtiyaçlar ile kadın ve genç girişimcilerimizin rekabet avantajı sağlayabilecekleri sektörleri tespit etmek, bu sayede de uluslararası rekabetçiliklerini ve e-ihracattan aldıkları payı artırabilmek, bu amaçla eğitimler vermek misyonu ile “Kadın ve Genç Girişimciler İhracat Daire Başkanlığı" oluşturulmuştur.

Böylelikle kadın ve genç girişimcilerimize daha hızlı ve etkin hizmet verilmesi hedeflenmektedir. Bu kapsamda, bir sonraki Export akademi Programı Türkiye çapında tüm KOBİ'lerimize yönelik olarak 26 Ağustos 2021 tarihinde saat 09:30'da gerçekleştirilecektir. Bir örneği ekte yer alan program dahilinde Zoom Programı üzerinden “Online Export Akademi Programı” na https://ups.zoom.us/webinar/register/WN_FNG7A0DeSsKXv4ubLH0B3w linki aracılığı ile kayıt olunabilecektir.

Dünya Helal Zirvesi İstanbul 2019 Hk.
Başkanımızdan Anneler Günü Kutlama Mesajı
Ekmek Satışlarında Uygulanacak Hijyen Kuralları ve Alınacak Tedbirler.
Pazar TSO 'dan Fahiş Fiyatla Ürün Satışı İle İlgili Kamuoyuna Önemli Duyuru
Coğrafi İşaretlerin Yüzde 40'ında Oda ve Borsaların Adı Var