Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Neşet Çakır Odamızı Temsilen İstanbul Rize Günlerine Katıldı.

İstanbul’da düzenlenen Rize Günlerine Odamızı temsilen Yönetim Kurulu Başkanımız Sn.Neşet ÇAKIR katıldı. Pazar İlçemizi temsil eden ortak standımız da Pazar Kaymakamı sayın Mustafa AKIN, İstanbul Pazarlılar Birliği Başkanı Sn.Mustafa ATAR, Odamız Üyeleri ve STK temsilcileri yer aldı. Başkan ÇAKIR,  organizasyonda stantlara ziyaret gerçekleştirerek turizme katkıda bulunan, yöremizi temsil eden ve ürünlerimizin reklamını yapan, organizasyona katılan tüm hemşehrilerine görevlerinde başarılar diledi.

ABD Vizesi Hakkında Önemli Duyuru
Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu Toplantısı Odamız Toplantı Salonunda Gerçekleştirildi.
Türkiye'de Çıkan Yangınlardan Dolayı Geçmiş Olsun ve Taziye Mesajı
KOSGEB Yurt Dışı İş Gezisi Desteği