KOSGEB Mikro ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Programı Başvuru Süresi Uzatıldı

COVİD_19 kapsamında; Mikro ve Küçük İşletmelere (MKİ) Hızlı Destek Programının 21 Haziran 2021’de başlatılan ikinci başvuru döneminin, başvuru süresine ilişkin taleplerin olması ve daha fazla işletmenin bu programdan yararlanabilmesi adına, başvuru son tarihinin 6 Ağustos 2021 tarihine kadar uzatıldığı belirtilmiştir.

Programın amacı; Covid-19 salgınından etkilenen imalat sektöründeki mikro / küçük işletmeler ile imalat, bilgisayar programlama ve bilimsel Ar-Ge sektörlerindeki yenilikçi genç mikro/küçük işletmelerin faaliyetlerini sürdürmeleri ve istihdam seviyelerini korumalarını sağlamaktır.

Programla ilgili ayrıntılı bilgi ilgili web sayfasında yer almaktadır. https://www.kosgeb.gov.tr/site/tr/genel/detay/7579/proje-ozeti

Üyelerimize önemle duyurulur.

Kısa Çalışma Düzenlemesi
Daire Büyüklüğüne Göre Otopark zorunluluğu Uygulaması Getiriliyor