Hemşinli Siyasetçi Sn. Osman Kurtuluş'tan Başkan Bayraktutan'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Nevzat BAYRAKTUTAN’a Sayın Osman KURTULUŞ’tan ziyaret   Hemşinli siyasetçi Sayın Osman KURTULUŞ 1 Şubat 2024 Perşembe günü Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Nevzat BAYRAKTUTAN’ı makamında ziyarette bulundu. Güncel konular üzerine sohbet edilen ziyaret sırasında konuşan Başkan BAYRAKTUTAN; Odamızın çalışmaları ve faaliyetleri hakkında Sayın Osman KURTULUŞ’u bilgilendirdi. Pazar Ticaret ve Sanayi Odası olarak nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür, çalışmalarında başarılar dileriz.

Pazar Kent Konseyi İçin İlk Adım Atıldı
Sümerbank Eski Müdürü Sn. Mehmet Cemal ÇALIK ve CHP Pazar Kadın Kolları Üyesi Sn. Fatma İSLAM'dan Odamıza Ziyaret
Başsağlığı ve Vefat Mesajı
Pazar'ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 104. Yıldönümü Kutlama Mesajı