Haziran Ayı Normalleşme Tedbirleri Genelgesi Yayımlandı

T.C. İçişleri Bakanlığı’nın 01.06.2021 tarih ve “Haziran Ayı Normalleşme Tedbirleri” konulu Genelgesi ile salgının seyrinde yaşanan gelişmeler ile T.C. Sağlık Bakanlığı ve Koronavirüs Bilim Kurulunun tavsiyeleri, Sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığında toplanan 31 Mayıs 2021 tarihli Cumhurbaşkanlığı Kabinesinde ele alınarak; Haziran ayı boyunca uygulanacak olan kademeli normalleşme sürecinin ikinci etabı kapsamında uygulanacak tedbirlerin 1 Haziran 2021 Salı günü saat 05.00’ten itibaren hayata geçirilmesi gerektiğinin değerlendirildiği bildirilmektedir.

Bu doğrultuda, uygulanacak olan tedbirler ile sokağa çıkma kısıtlamasından muaf yerler ve kişiler listesine ekte yer verilmektedir.

Üyelerimize Önemle Duyurulur

İçişleri Bakanlığı Genelgesi

İndir (496,22 KB)

Muafiyet Listesi