Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Başkanımız Nevzat BAYRAKTUTAN’a ziyaret

Gümüşhane TSO Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İsmail AKÇAY ve Genel Sekreteri Sayın Cahit BAL Odamızı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Nevzat BAYRAKTUTAN, Başkan Yardımcımız Sayın Suat ŞİRİN ve Meclis Üyemiz Sayın Yılmaz ÇAKIR ile bir araya geldiler.

4 Mayıs 2024 Salı günü güncel konular üzerine sohbet edilen ve fikir alışverişinde bulunulan ziyaret sırasında başta turizm ve sanayi olmak üzere yapılabilecek çalışmalar üzerine istişarelerde bulunuldu.

Pazar Ticaret ve Sanayi Odası olarak Gümüşhane TSO Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İsmail AKÇAY ve Genel Sekreteri Sayın Cahit BAL’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

Ufuk2020 Kobi Aracı Mükemmeliyet Mührü (Seal Of Excellence) Çağrısı Açıldı
4. Kamu Alımları Sempozyumuna Davet
Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Neşet Çakır Odamızı Temsilen İstanbul Rize Günlerine Katıldı.
Hemşinli Siyasetçi Sn. Osman Kurtuluş'tan Başkan Bayraktutan'a Hayırlı Olsun Ziyareti
2020 Yılı Yaş Çay Alım Fiyatları Açıklandı