CHP Rize İl Başkanlığı'ndan Odamıza Ziyaret

CHP Rize İl Başkanı Sn. Saltuk DENİZ, İl Başkan Yardımcısı Sn. Adnan SOLAK, CHP Pazar İlçe Başkanı Sn. Ömer HOCAOĞLU, Pazar Belediyesi Meclis Üyesi Sn. Selçuk VATANDAŞ ve Sn. Hasan TELATAR, Kadın Kolları Başkanı Sn. Nurten TURAN, Yönetim Kurulu Üyelerinden Sn. Neziha ÇELİK, Sn.Recep PEHLİVANLAR, Sn. Gülsüm TELATAR ve CHP Üyesi Sn. Güzin BAYRAKTAR teşkilat üyeleri ve yetkilileri ile birlikte Odamızı ziyaret ederek Yönetim Kurulumuzla bir araya geldiler.  10 Ekim Salı günü gerçekleştirilen ziyaret sırasında ilçemiz Pazar’ın sosyal, ekonomik ve kültürel yönden geliştirilmesi adına yapılabilecek çalışmalar üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.  Pazar TSO olarak ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Başkanımız Sn. Neşet ÇAKIR, Yönetim Kurulu Üyemiz Sn. Suat ŞİRİN misafirlerimize teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar dilediler.

2018 Yılı Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırmasına Katılım Duyurusu
Akbank T.A.Ş. ile Pazar TSO Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
Kredi Garanti Fonu (KGF) Yeni Destek Paketleri Bilgilendirme Seminerine Davet
Başkanımız Neşet Çakır'dan Pazar İlçe Kaymakamı Sn. Mustafa Akın'a Ziyaret
Sanayi Sicil Ön Kayıt Başvurusu Hakkında Duyuru
TOBB Genel Başkanımız 18 Eylül 2022 Pazar Günü Odamızı Ziyaret Edecek.