Çayeli Aşıklar Köyü Muhtarı Sn. Turan Sırtlı'dan Başkan Bayraktutan'a Hayırlı Olsun Ziyareti

S.S. Çayeli Aşıklar Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Aşıklar Köyü Muhtarı Sayın Turan SIRTLI’dan Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Nevzat BAYRAKTUTAN’a hayırlı olsun ziyareti  1 Şubat 2024 Perşembe günü gerçekleşen ziyarette konuşan Başkanımız Sayın Nevzat BAYRAKTUTAN :” Ülkemizde tarım kooperatifleri, Üretici örgütleri kırsal toplumun yaşam düzeylerini iyileştirmede, kıt kaynaklara sahip olan üreticilerin gelirlerini artırmada ve tarımsal gelişmeyi sağlamada önemli araçlardan biri olup, bütün dünyada etkin bir biçimde kullanılmaktadır.” Diyerek kooperatiflerin önemini vurguladı.

Pazar Ticaret ve Sanayi Odası olarak misafirlerimize nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

İçişleri Bakanlığı 16 Mayıs 2021 Tarihli Kademeli Normalleşme Tedbirleri Genelgesi Yayınlandı
Sermaye Şirketlerinde Kâr Dağıtımı ile İlgili Karar 3 Ay Süre ile Daha Uzatıldı
Meclis Üyelerimizden Başkan Bayraktutan'a Hayırlı olsun ziyareti.
Millet İttifakı Rize Milletvekili Adaylarından Odamıza Ziyaret
Yıllık İşletme Cetveli Gönderme Zorunluluğu Hakkında Önemli Duyuru