Çanakkale Zaferi 109.Yıldönümü Pazar İlçemizde Kutlandı

18 Mart Şehitler anma günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109.Yıldönümü münasebetiyle Pazar İlçesinde Kutlama Programı düzenlendi.

Programa; Pazar Kaymakamı Sayın Mustafa AKIN, Garnizon Komutanı Hava İstihkâm Üsteğmen Murat DEMİRBAŞ, Belediye Başkanı Sayın Ahmet BASA, İlçe Emniyet Müdürü Sayın Ferdi KUYU, İlçe Jandarma Komutanı Sayın Üsteğmen Mehmet ÖZBEK, Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Nevzat BAYRAKTUTAN,Siyasi Parti Temsilcilerinin İlçe Başkanları, Kurum Amirleri, İl Genel Meclis Üyeleri, Sivil Toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Programa Saat; 10.30 da Pazar MTAL Konferans salonunda devam edildi.

Kısıtlamalardan Kimler Muaf? Bakanlık Listeyi Yayınladı.
Lokanta, Restoran, Kafe, Kıraathane  Vb. İşyerlerinin Çalışma Saatleri Hakkında
Gelir Kaybı Desteği ve Kira Desteği Başvuruları 11 Ocak 2021 Pazartesi Günü Saat 23.59 'a Kadar Uzatılmıştır
Rusya Federasyonu'nda Koronavirüs Salgınıyla Mücadelede Alınan Tedbirler
İyi Parti Pazar İlçe Başkanı Sn. Rahmi Biber'den Başkan Çakır'a Hayırlı olsun ziyareti