Başkan Bayraktutan Üye Ziyaretlerine Devam ediyor.

Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız sayın Nevzat BAYRAKTUTAN, Pazar Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Sayın Celil ÇAKIROĞLU’nu, Müdür Yardımcılarından Sayın Alaattin TAŞKIRAN ve Sayın Nazım KAVASOĞLU’nu ziyaret etti.

Başkan BAYRAKTUTAN,2024-2025 eğitim öğretim yılında üye talepleri doğrultusunda Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ile işbirliği halinde açılacak olan kurslar hakkında istişarelerde bulundu.

Aynı gün içinde üyelerimizden Sayın Sami TURAN, Sayın Yalçın BALTA  ve Sayın Orhan BAŞDEMİRCİ ‘yi ziyaret edip, işleri ve sektörleri ile ilgili istişarede bulundu.

Başkan BAYRAKTUTAN , “Göreve geldiğimiz günden bu yana dış paydaşlarımızla ve üyelerimizle hiçbir zaman irtibatımızı kesmedik. Görüş alışverişinde bulunup, onların istek ve önerilerini not aldık, alıyoruz. Geleceğe dair planlarımızı da bu fikirlerin ışığında yapıyoruz. Bizim varlık sebebimiz olan üyelerimizin her daim yanında olmaya, sahada iş yerlerinde kendileri ile buluşup konuşmaya devam edeceğiz” dedi.

MHP Pazar İlçe Başkanlığı'ndan Odamıza Ziyaret
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Trabzon XI.Bölge Müdürlüğünden K Belgesi Eğitimi
Başkan Çakır'dan Üyemiz Akif Uçar'a Teşekkür Plaketi
TOBB 75. Genel Kurulu Cumhurbaşkanımızın da Katılımıyla Gerçekleştirildi. (Video)