Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası ile Pazar Ziraat Odasından Başkanımıza Hayırlı olsun ziyareti

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İsmail KUYUMCU , Pazar Ziraat Odası Başkanı Sayın Nurettin İNCE ve beraberindeki heyet Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Neşet ÇAKIR’ı ziyarette bulundular. Başkan Neşet ÇAKIR misafirlerimize Odamızın çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi vererek, yeni dönemde planlanan çalışmaları özetledi. Pazar TSO olarak, kıymetli misafirlerimize nazik ziyaretlerinden ve güzel temennilerinden dolayı teşekkür ederiz.

İşkur İlave İstihdam Teşviki Hakkında
Başkanımızdan Enflasyonla Toplu Mücadele ve En Az Yüzde 10 indirim Destek Mesajı
T.C. İçişleri Bakanlığınca 81 İl Valiliği’ne Koronavirüs Tedbirleri Kapsamında Gönderilen Ek Genelge.
Miraç Kandili Kutlama Mesajı
Sigorta Prim Teşvik Süresi 31 Aralık 2021 Tarihine Kadar Uzatıldı