Ak Parti İl ve Pazar İlçe Yönetiminden Başkan Çakır'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Ak Parti Rize İl Başkanı sayın İshak ALİM ,Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri , Ak Parti Pazar İlçe Başkanı sayın Adem YILDIZ ,Pazar Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve Pazar Belediye Başkanı sayın Ahmet BASA ile birlikte Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız sayın Neşet ÇAKIR’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

ALİM, yeni dönemde bir kez daha Yönetim Kurulu Başkanı olan Neşet ÇAKIR ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Meclis üyelerine görevlerinde başarılar diledi.  Yönetim Kurulu Başkanımız  Neşet ÇAKIR, yeni dönemde daha önce olduğu gibi İlçemizin tüm kurum, kuruluş ve STK’ları ile iş birliği içerisinde Pazar’ın kalkınması için çalışmaları sürdürdüklerini ifade ederek ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

3. Samsun Gıda Fuarına Davet
Rize İli Oda Borsa Müşterek Toplantısı Odamız Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi.
Odamız Tarafından Düzenlenen Motorlu Kara Taşıtları Mesleki Yeterlilik Belgesi Sınav Tarihleri Açıklandı
Rize İli Oda-Borsa Müşterek Toplantısı Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Neşet ÇAKIR'ın Katılımıyla Online Olarak Gerçekleştirildi.
ABD’nin İran Yaptırımları Bilgilendirme Toplantısı