19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun

Karakteri bağımsızlık olan milletimizin, 19 Mayıs’ta başlayan ve dünyaya emsal olan Kurtuluş Savaşı, dünya tarihinin en büyük başarılarından birisidir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde verdiği kurtuluş mücadelesi ile bağımsızlığından asla vazgeçmeyeceğini bütün dünyaya ilan eden aziz milletimiz, bugün tarihindeki şanlı sayfalardan birisinin daha yıl dönümünü yaşamaktadır. Milli mücadele ateşini yakan Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a ayak basışının 105’inci yıldönümüne erişmenin onurunu ve gururunu yaşarken, Türkiye Cumhuriyeti'nin ne kadar büyük zorluklar ve mücadeleler içerisinde kurulduğunu ve bugünlere geldiğini; aziz şehitlerimize minnet ve şükran duygularıyla bir kez daha idrak etmekteyiz.

19 Mayıs 1919 hafızamızda sadece bir tarih değil; bir milletin yeniden doğuşunu, millet iradesini ve bağımsızlığını ifade etmektedir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının 105 yıl önce yaktıkları kurtuluş meşalesi ilelebet sönmeyecektir.

Bayramımız Kutlu Olsun.

Nevzat BAYRAKTUTAN

Pazar Ticaret ve Sanayi Odası

Rusça Dil Kursu Sınav Yapılarak Odamızda Tamamlandı