19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı

Karakteri bağımsızlık olan milletimizin, 19 Mayıs’ta başlayan ve dünyaya emsal olan Kurtuluş Savaşı, dünya tarihinin en büyük başarılarından birisidir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde verdiği kurtuluş mücadelesi ile bağımsızlığından asla vazgeçmeyeceğini bütün dünyaya ilan eden aziz milletimiz, bugün tarihindeki şanlı sayfalardan birisinin daha yıl dönümünü yaşamaktadır. Milli mücadele ateşini yakan Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a ayak basışının 103’üncü yıldönümüne erişmenin onurunu ve gururunu yaşarken, Türkiye Cumhuriyeti'nin ne kadar büyük zorluklar ve mücadeleler içerisinde kurulduğunu ve bugünlere geldiğini; aziz şehitlerimize minnet ve şükran duygularıyla bir kez daha idrak etmekteyiz.

19 Mayıs 1919 hafızamızda sadece bir tarih değil; bir milletin yeniden doğuşunu, millet iradesini ve bağımsızlığını ifade etmektedir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının 103 yıl önce yaktıkları kurtuluş meşalesi ilelebet sönmeyecektir.

Bayramımız Kutlu Olsun.

Neşet ÇAKIR

Pazar Ticaret ve Sanayi Odası

Üyelerimizin yıllık ve munzam aidat borçlarına yeniden Yapılandırma imkanı. Son Gün 31 Temmuz 2018
TOBB Başkanı Sn. M.Rıfat HİSARCIKLIOĞLU'ndan Pazar İlçesine Okul Yapma Sözü.
Mevlid Kandili Kutlama Mesajı
Covid-19 Önlemleri Kapsamında Açıklanan Kısmi Kapanma Tedbirleri